14.1.09

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy

Eipä ole edes Directa-tapaus saanut päätöstä, niin jo on jatkotoimet esillä.

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy markkinoi palveluita, joilla heidän mukaan pääsee eroon Directa Oy:stä ja muista epämiellyttävistä hakemistopalveluista.

SVVK on jo esillä mm.
Huijaa.infon keskustelupalstalla, ( linkki )
Suomi24:n keskustelupalstalla, ( linkki , linkki2 )
Plazan keskustelupalstalla, ( linkki )

Nyt kun vielä tulisi joku uusi taho, jolla pääsisi tästä Verkkoviestinnästä eroon.

Tämä yritys on johdon ja markkinoitavan tuotteen osalta kytkeytynyt yritykseen Scandic Media Oy.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen kyllä tyytyväinen SVVK:n tuottamiin palveluihin. Pienenä yrittäjänä en muista kaikkia hakupalveluita joita olen erehtynyt ottamaan vahingossa. aloin SVVK:n asiakkaaksi marraskuussa ja ainaskin tähän mennessä palvelu on toiminut moitteetomasti.
Yrittäjänä minulla on laillinen oikeus antaa valtuudet sanoa sopimukset irti ja antaa soittokiellot eri hakupalveluihin
Tutustakaa asiaan tarkemmin kollegat älkää pilatko tätä hyvää palvleua kun kerrankin ollaan sellainen saatu!!!

http://www.ssml.f/index.phtml?s=35
niin ymmärrätte mitä tarkoitan!

Nimimerkki kirjoitti...

SVVK / palvelutuotanto, viestinne on poistettu:
- tämä ei ole oikea paikka postittaa mainoskirjettänne, joka löytyy jo useilta keskustelupalstoilta. Tässä on tarkoitus kommentoida tätä blogia eikä mitä muilla keskustelupalstoilla on.

Markolle:

Olethan ihan tosissasi, että palvelu on noin 500 euron arvoinen? Saman saat ilmaiseksi, kun toteat kaikille puhelinmyyjille, että et osta mitään ja ilmoitat samalla, että haluat markkinointikiellon soittavalle yritykselle.

Huomasithan myös, että SVVK ei ole puolueeton taho, vaikka niin kovasti väittävät, myös poistetussa viestissä.

Palvelutuotanto kirjoitti...

Kummeksumme sitä miksi viestimme on poistettu? Miten koette, että herjaavien kommenttien vuoksi kirjoitettu vastine on mainoskirje?

On tietysti ymmärrettävää jos haluatte jatkaa yksipuolisesti Verkkoviestintäkeskuksen mustamaalaamista, mutta mielestämme olisi hyvän tavan mukaista antaa puheenvuoro myös meille.

Ja tuohon kommenttiisi, että onko palvelumme 500 euron arvoinen voimme vain todeta, että kannattaisi varmaan ottaa selvää mistä kaikesta eri palvelupakettiemme hinnat koostuvat. Tuo paljon puheenaiheeksi noussut soittokielto on vai yksi palvelu, jolla yrittäjää autamme. Emmekä myöskään ymmärrä miten väitätte ettemme ole puolueettomia? Asiakkaan tarpeen mukaisesti autamme häntä optimoimaan markkinointiaan. Markkinointiportaali saattaa vaihdella Suomen suurimmasta hakemistosta pikkukaupunkin korttelihakemistoon, riippuen siitä mikä asiakasyrityksemme asiakassegmentin parhaiten tavoittaa.
Olisikin mukava jos tulisitte pois piilostanne (miksei teistä löydy tietoja) ja lähettäisitte vaikka sähköpostia meille niin kerromme mielellämme asioiden oikean laidan.

Ystävällisin terveisin,
Palvelutuotanto
SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy

Nimimerkki kirjoitti...

"Miten koette, että herjaavien kommenttien vuoksi kirjoitettu vastine on mainoskirje?"

Koska siinä vain kehuttiin yritystä ja sen palveluita, eikä kommmentoitu millään tavalla tätä blogia tai sen kirjoitusta. Sellaista kutsutaan mainoskirjeeksi, ei blogikommentiksi.

Edellistä viestiänne kutsutaan blogikommentiksi, koska siinä kommentoidaan tätä blogia tai aikaisempia kommentteja.

Ilmoitatte olevanne verkkoviestinnän ammattilaisia, eihän tämän kaltaisten perusasioiden pitäisi olla vieraita.

Myöskään herjaavia kommentteja en näe tässä blogissa. Jos niitä jossain muualla on, se on heidän asiansa.

"voimme vain todeta, että kannattaisi varmaan ottaa selvää mistä kaikesta eri palvelupakettiemme hinnat koostuvat"

Nähdäkseni Huijaa.infon keskustelupalstalla on julkaistu hinnat ja palvelukuvaukset. Eikö ne pidä paikkaansa?

"Tuo paljon puheenaiheeksi noussut soittokielto"

Nähdäkseni arviot/kommentit palveluistanne ei pääsääntöisesti liity soittokieltoon tai sen laillisuuteen. Tätä ei ole myöskään tässä blogissa kyseenalaistettu.

"Emmekä myöskään ymmärrä miten väitätte ettemme ole puolueettomia?"

Onko kaupparekisterin tiedoissa virhe, vai miten tässä voi olla epäselvää? SVVK ilmoittaa olevansa puolueeton ja kilpailuttaa esimerkiksi Google AdWords -mainonnan useilla yrityksillä ja Scandic Media Oy omaa samat johtohenkilöt ja toimii samassa osoitteessa Verkkoviestintäkeskuksen kanssa. Nähdäkseni Scandic Media tarjoa juuri noita kyseisiä palveluita. Kuinka tästä voi vetää johtopäätöksen, että SVVK on puolueeton? Myös nähdäkseni kaupallista osakeyhtiötä ei voi kutsua puolueettomaksi tämän tyyppisessä palvelussa, vaikka tuo Scandic Mediaa ei olisi olemassakaan. Esimerkiksi Viestintävirastoa voisi kutsua puoleettomaksi tahoksi.

"Olisikin mukava jos tulisitte pois piilostanne (miksei teistä löydy tietoja) ja lähettäisitte vaikka sähköpostia meille niin kerromme mielellämme asioiden oikean laidan."

Jos teillä on jotain hyvää kerrottavaa yrityksestä tai sen palveluista, eikö ne kannattaisi tuoda julki, eikä pyytää ihmisiä ottamaan sähköpostilla yhteyttä?

Palvelutuotanto kirjoitti...

Hienosti todettu: "Jos teillä on jotain hyvää kerrottavaa yrityksestä tai sen palveluista, eikö ne kannattaisi tuoda julki, eikä pyytää ihmisiä ottamaan sähköpostilla yhteyttä?"
Nimenomaanhan siinä aiemmin kirjoitetussa vastineessa oli korjattu valheellisia väittämiä oikeaksi.

Kommentoit ettei täällä blogissa ole Verkkoviestintäkeskusta herjaavia kommentteja. Varmaan ymmärrät että blogin osoite ja googlesta löytyvä otsikko: "Huijaus: SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy" riittävät yksistään täyttämään herjauksen tunnusmerkit. Sopivat lainkohdat löydät itsekin netistä.

Nimimerkki kirjoitti...

"Nimenomaanhan siinä aiemmin kirjoitetussa vastineessa oli korjattu valheellisia väittämiä oikeaksi."

Edellinen "vastine" oli markkinointikirje, jossa oli useita väittämiä, jotka on jo todettu epätosiksi.

Kehutte olevanne huijaa.infon keskustelupalstalla:

"Viestintäkonsulteillamme on vuosien kokemus hakemistonäkyvyyden, hakusanamainonnan (mm. Google AdWords kampanjat), viestintäratkaisujen (VOIP) toteutuksesta. Hallitsemme verkkoviestinnän pelisäännöt ja nettikäyttäjien toimintatavat."

Esitättekö tyhmiä, vai onko tuo teidän kuivaa huumoria, että tässä blogissa estetään teitä kertomasta omia totuuksianne? Kerrotte hallitsevanne verkkoviestinnän pelisäännöt ja nettikäyttäjien toimintatavat, mutta eipä siltä näytä.

Mitähän jos vaikka kertoisitte niistä palveluista ja puolueettomuudestanne siellä ihan omilla nettisivuillanne? Teillähän on jo siellä "Uutisia ja tiedotteita" sivu, miksi ette käytä sitä, vaan säntäilette blogeissa ja keskustelupalstoilla julkaisemassa mainoksianne?

Mikähän toinen ammattimainen yritys käyttäytyy samalla tavalla PR-toimiensa kanssa, eipä tule heti mieleen.

maria kirjoitti...

Palvelutuotannolle = TE olette säälittäviä! Toivottavasti en tule KOSKAAN saamaan yhtään yhteydenottoa teidän suunnastanne! Niille otoille on jo valmis tili rikospoliisilla. Tollaset huijarit joutaa suohon! ja Marko oot yhtä säälittävä, katotaan miten märiset ja itket kun huomaat palvelun olevan pelkkää ilmaa. Onnea vaan valitsemallasi tiellä

vv kirjoitti...

Itselle soitettiin SVVK:lta äsken ja väitettiin, että yrityksemme olisi kolmessa maksullisessa palvelussa. Yrityksemme ei todellisuudessa ole yhdessäkään maksullisessa palvelussa.

Tuntuu SVVK:n toiminta olevan täysin naurettavaa huijaustoimintaa.

marjo.onnela kirjoitti...

Miten minusta tuntuu, että Suomalainen yrittäjä osaa ihan itsekin katsoa/ tarkistaa/ kuunnella hakupalvelun laadun ja luotettavuuden ja tehdä ihan itse ratkaisunsa sen mukaan ilman että siitä pitää vielä maksaa jollekin.?!
Itse puhelinmyynnissä olen kuullut SVVKlta asakkaani ( joka oli vuosia ollut meidän palvelussa ja keskustelimme jatkosopimuksesta) tapauksessa: Tällä kertaan arpa ei osunut teihin.!!!
Perustuuko SVVKn toiminta arpapeliin?

Nordic Man kirjoitti...

Olen todella ollut tyytyväinen SVVK:n palveluun. Näin minulla on itsellä jäänyt aikaa tehdä sitä varsinaista leipätyötä. Säästoä on tullut viimeisen vuoden aikana reilu 8000€. Edelleen meillä on riittävä näkyvyys, joten en ole menettänyt mitään.

hessu kirjoitti...

Noi jotka puhuu säästöistä on SVK:lla töissä :)

hessu kirjoitti...

oikeesti, SVK ei tee mitään, luottotiedot menee ja summat kasvaa. Uskokaa tai kokekaa itse.

Jussi-Pekka kirjoitti...

www.poliisi.fi/svvk Siinä on totuutta

Jaana kirjoitti...

http://www.sttinfo.fi/pressrelease/detail.do?pressId=37105&type=thisweek&searchKey=a4fa9259-8126-11e0-82ff-d58f6bb80219&languageId=all&pageIndex=1