18.7.08

Yritysrekisteri.com

Varsin mielenkiintoinen tapaus.

Huijaa.infon keskustelupalstalla:
"Minullekin soitettiin Yritysrekisteristä. Palvelu maksaa 530€/vuosi tai 390€/vuosi."

Itse sivustoa tutkittaessa ei löydy hintatietoa tai tilauslomaketta sivustosta. Sopimusehdoissa se kuitenkin mainitaan.

Sivuston etusivulla komeilee "Yritysrekisteri.com on koko Suomen kattava yrityshakupalvelu, josta löydät helposti ja maksutta kaikki Suomen yritykset aina ajantasaisilla yhteystiedoilla."

Hassua, kahta jo vuosia toiminutta osakeyhtiötä haettaessa kumpaakaan palvelu ei löytänyt.

Sivuston uutisissa on yksi ainoa tiedote "Yritysrekisteri.com yhteistyöhön Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa 21.5.2008 alkaen.", jossa mainitaan: "Sopimus varmistaa sen, että Yritysrekisteri.com:n tietosisältö on aina vähintään viranomaisrekistereiden tasolla. "

Miksi noita viranomaisrekisteristä poimittuja osakeyhtiöitä ei sitten palvelusta löydy...

2 kommenttia:

Jesaja kirjoitti...

Tämä on ihme puulaaki, siis tämä yritysrekisteri.com. Sieltä soitteli heppu joka tarjosi palvelujaan. Ensimmäinen kysymykseni oli "onko kyseessä maksullinen palvelu?" johon en saanut vastausta. Puhelu jatkui tungettelavassa hengessä yrityksen toimintaa koskevilla kysymyksillä ja lopuksi tarjottiin palvelua 390€ hintaan. Lopetin puhelun hyvin lyhyeen jonka jälkeen tuli kaksi uutta puhelua samalta henkilöltä joka sanoi vaivaavansa minua vaikka kuinka usein puheluilla, että saa tehtyä rekisterinsä loppuun asti - kieltäydyin palvelusta jolloin alkoi vitun haistattaminen ja kiroilu. Ei voi kuin ihmetellä firman asiakaspalvelijoiden taitoja.

Marko kirjoitti...

Tuntuu olevan aika erikoista toimintaa tosiaan. Sain äsken puhelun jossa minulle painotettiin että tämä ei ole mikään markkinointi tai myyntipuhelu vaan rekisteri johon jokaisen yrityksen täytyy kuulua. Eli annettiin ymmärtää että laki velvottaisi moista, jo on kovat myyntiargumentit käytössä ;). Sanoin useaan otteeseen etten tilaa mitään palvelua ja kaveri toisessa päässä vaan kertoi sitkeästi lähettävänsä minulle tilausvahvistuksen postitse. Noh, siinähän laittaa =)